miercuri, 29 august 2012

Competitii



Curse de viteză printre butoaie Calul dvs. are acum 3 ani şi îşi poate începe cariera sportivă! Dacă doriţi să înscrieţi calul în competiţii, acesta trebuie mai întâi antrenat pentru a se specializa într-un anumit tip de călărie, trebuie să îl potcoviţi şi să îi puneţi o şa şi un căpăstru adaptate la specialitate.

  Competiţiile vă vor permite să câştigaţi bani în funcţie de succes, dar şi să îmbunătăţiţi abilităţile cailor. Potenţialul lor nu este nelimitat şi va veni o vreme în care abilităţile calului nu se vor mai îmbunătăţi prin competiţii.
Indiferent de disciplină, fiecare competiţie are un nivel de dificultate stabilit ca procentaj din fiecare abilitate, fiecare centru stabilind competiţiile pentru nivelul dorit.
Pentru anumite tipuri de competiţii, puteţi utiliza filtrele pentru a alege distanţa.
Nu puteţi înscrie mai mult de 2 cai din grajdurile dvs. într-o singură competiţie.
Pe pagina de profil a fiecărui cal, printre alte informaţii, veţi găsi un rezumat al victoriilor calului şi rezultatele acestuia la competiţii.

Competiţii de Călărie Englezească

Competiţiile de Călărie Englezească sunt destinate cailor specializaţi în Călărie Englezească care au o şa şi un căpăstru destinate călăriei engleze. Sunt 4 tipuri de competiţii:
  • cursele de galop şi alergare accesul la acestea depinde de nivelul de galop pentru cursele de galop şi de nivelul de alergare pentru cursele de alergare. Pentru a deveni campion, calul trebuie, de asemenea, să aibă o performanță bună la viteză şi să fie bine dresat.
  • Competiţia de obstacole, este o disciplină solicitantă fizic care necesită rezistenţă, dar şi abilităţi bune la sărituri, precum şi docilitate. Accesul la înscriere depinde de nivelul de rezistenţă.
  • Competiţia de sărituri, necesită abilităţi excepţionale de sărituri, dar şi foarte multă flexibilitate. Deoarece aceste evenimente sunt cronometrate, un cal de sărituri trebuie evident să sară peste obstacole rapid. Accesul la înscriere depinde de nivelul de sărituri.
  • Concursul de dresaj, se foloseşte de pasul calului: galop şi alergare, dar cel mai mult de abilităţile de dresaj. Accesul la înscriere depinde de nivelul de dresaj.

Competiţii de călărie western

Competiţiile de călărie western sunt destinate cailor specializaţi în călărie western care au o şa şi un căpăstru destinate călăriei western. Sunt 5 tipuri de competiţii:
  • Viteză printre butoaie, o cursă cronometrată, care necesită viteză, rezistenţă şi abilităţi de galop. Scopul este slalomul printre 3 butoaie cât mai rapid posibil fără a dărâma niciunul. Accesul la aceste evenimente este determinat de viteza calului dvs.
  • Separare a vitelor, care necesită o rezistenţă foarte bună şi viteză pentru a controla vitele. De asemenea, necesită un nivel bun de dresaj. Accesul la aceste evenimente este determinat de rezistenţa calului dvs.
  • Dresaj western, un eveniment de dresaj executat în galop. O rezistenţă bună este, de asemenea, esenţială. Accesul la aceste evenimente este determinat de nivelul de galop al calului dvs.
  • Divertisment western, care necesită abilităţi excelente de alergare, precum şi docilitate şi rezistenţă. Accesul la aceste evenimente este determinat de nivelul de alergare al calului dvs.
  • Obstacole, echivalentul western al dresajului din călăria engleză. Caii pentru obstacole trebuie să exceleze în dresaj, precum şi în alergare şi sărituri. Accesul la aceste evenimente este determinat de nivelul de dresaj al calului dvs.

Moral

NOTĂ: După o vechime de 30 zile în joc, în cazul în care calul nu a terminat primul într-o competiţie, va pierde puncte de moral. Nu vă faceţi griji deoarece scăderea moralului poate fi remediată uşor cu puţină odihnă şi câteva gustări!

Competiţii pentru caii începători

Anumite competiţii sunt destinate numai cailor începători. Caii începători sunt acei cai care au câştigat mai puţin de 20 victorii şi nu au abilităţi mai mari de 100. Acest număr este re-calculat în fiecare noapte

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu