vineri, 24 august 2012

Caii Divini - Pietre Pretioase



 




 Jade - este un cal divin care ofera diamante de fiecare data cand se trezeste cu cel putin o abilitate mai mare sau egala cu 0 acesta ofera diamante. Spre deosebire de alti cai Piatra Pretioasa aptitudinile acestuia nu pot fi imbunatatite cu diamante .







Rubi-este un cal divin care ofera 5 diamante de fiecare data cand se trezeste de ziua lui de nastere , acele diamante le puteti folosi si pentru a-i creste lui Rubi abilitatile . In zilele cand calul nu primeste diamante acesta creste umpic in inaltime .








Safir- este un cal divin care de fiecare data cand se trezeste iti cere sa il iei sa se alature pe pagina altui jucator . Daca urmati instructiunile Safir va va oferi in fiecare zi cu numar par un diamant si in fiecare zi cu numar impar 1000 equus .







 Emaralde- este un cal divin care poate fi antrenat cu ajutorul diamantelor , acesta poate fi dus la monta cu Safir dand nastere lui Topaz .








Topaz- este un cal divin caruia ii place sa fie felicitat pe pagina lui publica . Acesta va da diamante celui mai norocos jucator care il va felicita restul jucatorilor vor primi 50 equus pentru felicitare . Puteti utiliza diamante pentru sporirea abilitatilor acestuia .








Un comentariu: